arrow_drop_up arrow_drop_down

Computerhulp aan huis

Vanwege het coronavirus zal er geen computerhulp aan huis worden aangeboden. We helpen je graag door middel van computerhulp op afstand.

Tegenwoordig kun je niet meer zonder computer. Bijna iedereen heeft een computer thuis staan en daar doe je bijna alles mee. Maar wat doe je als je ergens tegenaan loopt?

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in computers. Met deze kennis heb ik in de afgelopen jaren tientallen mensen geholpen. Dit begon bij familie, vrienden en kennissen. In de afgelopen jaren is dit flink uitgebreid en help ik steeds meer mensen. Al deze mensen gebruiken hun computer nu zonder problemen.

Jij kan ook bij deze groep mensen horen. Dit kan door stap voor stap het probleem op te lossen. Hierdoor wordt niet alleen het probleem opgelost, maar snap je ook hoe je het de volgende keer kan oplossen, zonder dat je veel ervaring hebt met computers...

Alec van Gerwen

Eigenaar TechDokter

Wat ik kan, kun jij ook

Doordat ik mij afgelopen jaren heb verdiept in computers weet ik precies wat wel en niet werkt. Deze kennis heeft ervoor gezorgd dat tientallen mensen met een computer deze nu probleemloos kunnen gebruiken. Jij hoeft je niet meer te verdiepen in alle materie, dat heb ik al voor je gedaan. Op deze manier kun jij heel snel bij de groep mensen horen die ook probleemloos al hun apparaten in huis gebruiken. 

Alle voordelen

 • Binnen 24 uur een afspraak gepland om je te kunnen helpen. 
 • We helpen je ook graag in het weekend en 's avonds.
 • Alle problemen worden opgelost. Beloofd.
 • Geen onverwachte kosten zoals voorrijkosten.
 • Je computer, tablet, telefoon, televisie, etc. gebruiken zonder problemen.
 • Je probleem wordt meestal al binnen 1 uur opgelost.
 • Begrijp je iets niet helemaal? We leggen je het allemaal uit.
 • No Cure, No Pay.
 • Concreet stappenplan nodig met uitleg? We typen het graag voor je uit.Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.

Jan-Peter Hofstee

De TechDokter heeft ons met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis, we kunnen de lampen weer aan en uit zetten en muziek luisteren. de laptop is goed geïnstalleerd en opslag problemen zijn opgelost.


Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik ben dik tevreden over deze tech dokter. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat ik weer vooruit kan met mijn computer.

Trudie van der Spek

Op deze manier hebben wij al velen voor jou geholpen

Neem contact op

Je hebt een computerprobleem of je komt ergens niet uit. Waarschijnlijk ben je iedereen in je omgeving gaan vragen om hulp maar heeft dat je niet geholpen. Geen probleem. Gelukkig hebben wij echt verstand van zaken dus je hoeft alleen maar even contact op te nemen.

We komen bij je langs

De afspraak is gemaakt. Op de aangegeven dag en het tijdstip komt er een specialist langs die echt verstand van zaken heeft. Je krijgt hulp bij jou thuis en je betaalt geen voorrijkosten. Scheelt een hoop gedoe :-)

We helpen je

Zodra de specialist bij je is geeft hij antwoord op al je vragen en worden alle problemen opgelost. Maar liefst 97% van alle problemen worden opgelost. Meestal wordt een probleem binnen 1 uur opgelost. Mocht de specialist er nou echt niet uitkomen. Dan betaal je niets.

Jij kan weer verder

Alle problemen zijn opgelost en al je vragen zijn beantwoord. Jij kan weer rustig ademhalen en zonder problemen je computer gebruiken.

Vanwege het coronavirus zal er geen computerhulp aan huis worden aangeboden. We helpen je graag door middel van computerhulp op afstand.
€ 12,75
€10,- per kwartier

Computerhulp aan huis

 • Hulp bij al je problemen
 • Gegarandeerd een oplossing
 • Duidelijke uitleg

Tevreden klanten die voor je waren

Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mijn ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is.

Gert Hamming

Ik had een bestand via WeTransfer gekregen dat ik niet kon openen. Daarnaast was er een nieuwe versie van Windows waar ik niet mee om kon gaan. Na de komst van deze specialist kan ik het toegestuurde bestand gelukkig openen en heb ik uitleg gekregen over de nieuwe Windows versie. Wat ik erg waardeer is dat er begrip was voor mijn probleem en dat je duidelijk en efficiënt was.

Klant uit Naarden

De reden dat ik met TechDokter contact heb opgenomen is omdat mijn man veel dingen niet meer kon vinden. Dankzij TechDokter is alles goed geregeld en is alles weer vindbaar. Alles is snel en goed opgelost. Ik zou dit bedrijf een 9/10 geven.

Carla van Roomen

Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.

John Muller

Ik had een aantal problemen met mijn computer. Zo had ik bijvoorbeeld last van een virus. Door de komst van TechDokter ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. TechDokter is erg goed omdat ik een snelle reactie kreeg, er goede service wordt verleend en ik vriendelijk werd geholpen.

S Minke

De reden dat ik TechDokter belde is omdat ik hul zocht bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter is mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.

Elisabeth Pels Rijcken

Klaar voor computergebruik zonder problemen?

Geen oplossing? Je betaalt niets

Het komt bijna nooit voor, maar mocht het nou echt niet lukken om het probleem op te lossen, dan betaal je helemaal niets.