arrow_drop_up arrow_drop_down

Computerhulp op afstand

We kijken mee en regelen alles

Tegenwoordig kun je niet meer zonder computer. Bijna iedereen heeft een computer thuis staan en daar doe je bijna alles mee. Maar wat doe je als je ergens tegenaan loopt?

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in computers. Met deze kennis heb ik in de afgelopen jaren tientallen mensen geholpen. Dit begon bij familie, vrienden en kennissen. In de afgelopen jaren is dit flink uitgebreid en help ik steeds meer mensen. Al deze mensen gebruiken hun computer nu zonder problemen.

Jij kan ook bij deze groep mensen horen. Dit kan door stap voor stap het probleem op te lossen. Hierdoor wordt niet alleen het probleem opgelost, maar snap je ook hoe je het de volgende keer kan oplossen, zonder dat je veel ervaring hebt met computers...

Alec van Gerwen

Eigenaar TechDokter

Wat ik kan, kun jij ook

Doordat ik mij afgelopen jaren heb verdiept in computers weet ik precies wat wel en niet werkt. Deze kennis heeft ervoor gezorgd dat tientallen mensen met een computer deze nu probleemloos kunnen gebruiken. Jij hoeft je niet meer te verdiepen in alle materie, dat heb ik al voor je gedaan. Op deze manier kun jij heel snel bij de groep mensen horen die ook probleemloos al hun apparaten in huis gebruiken. 

Alle voordelen

 • Binnen 24 uur een afspraak gepland om je te kunnen helpen. 
 • We helpen je ook graag in het weekend en 's avonds.
 • Alle problemen worden opgelost. Beloofd.
 • Geen onverwachte kosten.
 • Je computer, tablet, telefoon, televisie, etc. gebruiken zonder problemen.
 • Je probleem wordt meestal al binnen 1 uur opgelost.
 • Begrijp je iets niet helemaal? We leggen je het allemaal uit.
 • No Cure, No Pay.
 • Concreet stappenplan nodig met uitleg? We typen het graag voor je uit.Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.

Jan-Peter Hofstee

De TechDokter heeft ons met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis, we kunnen de lampen weer aan en uit zetten en muziek luisteren. de laptop is goed geïnstalleerd en opslag problemen zijn opgelost.


Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik ben dik tevreden over deze tech dokter. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat ik weer vooruit kan met mijn computer.

Trudie van der Spek

Ontdek hoe wij jou helpen

Neem contact op

Heb je een computerprobleem of ergens vragen over? Neem contact op. Binnen 24 uur plannen we een afspraak om jou te helpen.

We bellen je

Op het afgesproken tijdstip bellen we je. We gaan je dan helpen bij al je vragen en problemen.

We fixen het probleem

We gaan gelijk aan de slag met al je vragen en problemen. We gaan pas weg zodra het probleem is opgelost. We zorgen ervoor dat alles werkt. Lukt het echt niet om het probleem op te lossen (komt bijna nooit voor), dan betaal je helemaal niets.

Jij bent blij

Na de afspraak zijn alle problemen opgelost en heb jij antwoord op al je vragen zodat jij al je apparaten weer met plezier kan gebruiken. Je kan zelfs de volgende keer het probleem zelf oplossen.
€ 12,75
€10,- per kwartier

Computerhulp op afstand

 • Probleemloos je computer gebruiken
 • Antwoord op al je vragen
 • Voor alles een oplossing
 • Binnen 24 uur een afspraak

LET OP: beperkt beschikbaar, neem snel contact op

Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mijn ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is.

Gert Hamming

Ik ben zo ontzettend blij dat ik Alec heb gebeld voor het oplossen van mijn computerprobleem. Alec heeft ervoor gezorgd dat mijn laptop weer snel is. Het is een prettige man die snel en correct helpt.

Job

Ik had een bestand via WeTransfer gekregen dat ik niet kon openen. Daarnaast was er een nieuwe versie van Windows waar ik niet mee om kon gaan. Na de komst van deze specialist kan ik het toegestuurde bestand gelukkig openen en heb ik uitleg gekregen over de nieuwe Windows versie. Wat ik erg waardeer is dat er begrip was voor mijn probleem en dat je duidelijk en efficiënt was.

Klant uit Naarden

Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.

John Muller

Ik had een aantal problemen met mijn computer. Zo had ik bijvoorbeeld last van een virus. Door de komst van TechDokter ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. TechDokter is erg goed omdat ik een snelle reactie kreeg, er goede service wordt verleend en ik vriendelijk werd geholpen.

S Minke

De reden dat ik TechDokter belde is omdat ik hul zocht bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter is mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.

Elisabeth Pels Rijcken

Klaar voor de start?

Let op: er zijn nog maar een paar plekken over


Geen oplossing? Je betaalt niets

Het komt bijna nooit voor, maar mocht het nou echt niet lukken om het probleem op te lossen, dan betaal je helemaal niets.