arrow_drop_up arrow_drop_down

Computerhulp op afstand

We kijken mee en regelen alles

Elektronische apparaten in je leven zijn erg handig. Je kan tekstverwerken op je laptop en je mail lezen op de tablet en smartphone. Toch een papieren versie? Dan print je alles gemakkelijk uit.

Maar wat doe je als je ergens tegenaan loopt, iets niet goed werkt of er een probleem ontstaat? Dan heb je een specialist nodig die precies weet hoe jouw computerproblemen kunnen worden opgelost en ervoor zorgt dat jij weer aan de slag kan.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in computers. Met deze kennis heb ik in de afgelopen jaren tientallen mensen geholpen. Dit begon bij familie, vrienden en kennissen. In de afgelopen jaren is dit flink uitgebreid en help ik steeds meer mensen. Al deze mensen gebruiken hun computer nu zonder problemen.

Alec van Gerwen

Eigenaar TechDokter

Alle voordelen van hulp op afstand

Heb jij een probleem met bijvoorbeeld je computer, tablet of smartphone? Of heb je vragen over deze apparaten? Met computerhulp aan huis is het mogelijk om bij jou thuis hulp te krijgen bij al je vragen en problemen. Zo kun jij weer snel aan de slag zonder problemen.


 • Snel een afspraak zodat jij weer aan de slag kan.
 • Flexibel zodat jij ook in het weekend en in de avonden kan worden geholpen.
 • Snelle service waardoor jij vaak al na 1 uur aan de slag kan met je computer zonder problemen.
 • Lukt het echt niet om het probleem op te lossen? Dan betaal je niets. Wel zo eerlijk :-)
 • Alles is duidelijk waardoor jij weet waar je aan toe bent. Zo is TechDokter heel transparant over de kosten.Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.
Jan-Peter Hofstee
We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.
Nicolette van Gorp
Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg.
Willem van Aggele

Ontdek hoe jij wordt geholpen

Maak een afspraak

Selecteer een datum en tijd die voor jou goed uitkomt.

We lossen alles op

We bellen je op om op afstand je te helpen bij al je problemen en vragen.

Aan de slag

Je computer werkt weer zoals het hoort zodat jij direct aan de slag kan.
€ 12,75
€10,- per kwartier

Computerhulp op afstand

  • Heb jij problemen met je computer, tablet, smartphone of ander apparaat?
  • Wil je uitleg of hulp bij het gebruik van je elektronische apparaten?
  • Wil je graag dat iemand langs komt die je stap-voor-stap helpt?


  Dan is dit de meest complete oplossing die je tegen zult komen. Je profiteert van jaren ervaring. Zo kun jij weer zo snel mogelijk aan de slag.

Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mij ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is. Hierdoor zijn nu al mijn problemen opgelost. Ik zou TechDokter een 9/10 geven.
Gert Hamming
Ik had verschillende problemen met mijn computer. Na de komst van deze specialist kan ik mijn computer zonder problemen gebruiken. Ik waardeer dat er begrip was voor mijn probleem en dat alles duidelijk en efficiënt is.

Klant uit Naarden

De reden dat ik met TechDokter contact heb opgenomen is omdat mijn man veel dingen niet meer kon vinden. Dankzij TechDokter is alles goed geregeld en is alles weer vindbaar. Alles is snel en goed opgelost.
Carla van Roomen
Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.
John Muller
Ik had een aantal problemen met mijn computer (zoals een virus). Door deze specialist ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. Ik kreeg een snelle reactie, goede service en ik werd vriendelijk geholpen.

Klant uit Naarden

Ik zocht hulp bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter heeft mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.
Elisabeth Pels Rijcken

Maak een afspraak voor hulp op afstand