arrow_drop_up arrow_drop_down

"Eindelijk kan ik mijn computer gebruiken zonder dat ik tegen een probleem aanloop"

Tegenwoordig kun je niet meer zonder computer. Bijna iedereen heeft een computer thuis staan en daar doe je bijna alles mee. Maar wat doe je als je ergens tegenaan loopt?

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in computers. Met deze kennis heb ik in de afgelopen jaren tientallen mensen geholpen. Dit begon bij familie, vrienden en kennissen. In de afgelopen jaren is dit flink uitgebreid en help ik steeds meer mensen. Al deze mensen gebruiken hun computer nu zonder problemen.

Jij kan ook bij deze groep mensen horen. Dit kan door stap voor stap het probleem op te lossen. Hierdoor wordt niet alleen het probleem opgelost, maar snap je ook hoe je het de volgende keer kan oplossen, zonder dat je veel ervaring hebt met computers...

Alec van Gerwen

Eigenaar TechDokter

Wat ik kan, kun jij ook

Doordat ik mij afgelopen jaren heb verdiept in computers weet ik precies wat wel en niet werkt. Deze kennis heeft ervoor gezorgd dat tientallen mensen met een computer deze nu probleemloos kunnen gebruiken. Jij hoeft je niet meer te verdiepen in alle materie, dat heb ik al voor je gedaan. Op deze manier kun jij heel snel bij de groep mensen horen die ook probleemloos al hun apparaten in huis gebruiken. 

Alle voordelen

  • Binnen 24 uur een afspraak gepland om je te kunnen helpen. 
  • Alle problemen worden opgelost. Beloofd.
  • Je computer, tablet, telefoon, televisie, etc. gebruiken zonder problemen.
  • Je probleem wordt meestal al binnen 1 uur opgelost.
  • Begrijp je iets niet helemaal? We leggen je het allemaal uit.
  • No Cure, No Pay.
  • Concreet stappenplan nodig met uitleg? We typen het graag voor je uit.Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.

Jan-Peter Hofstee

De TechDokter heeft ons met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis, we kunnen de lampen weer aan en uit zetten en muziek luisteren. de laptop is goed geïnstalleerd en opslag problemen zijn opgelost.


Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik ben dik tevreden over deze tech dokter. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat ik weer vooruit kan met mijn computer.

Trudie van der Spek

Ontdek hoe wij jou helpen

Neem contact op

Heb je een computerprobleem of ergens vragen over? Neem contact op. Binnen 24 uur plannen we een afspraak om hulp op afstand te bieden.

We bellen je

Op het afgesproken tijdstip bellen we je. We vragen je dan een aantal stappen te doorlopen zodat we met je mee kunnen kijken. Dan gaan we direct aan de slag.

We fixen het probleem

We gaan gelijk aan de slag met al je vragen en problemen. Het probleem wordt sowieso opgelost. We zorgen ervoor dat alles werkt. Lukt het echt niet om het probleem op te lossen (komt bijna nooit voor), dan betaal je helemaal niets.

Jij bent blij

Na de hulp zijn alle problemen opgelost en heb jij antwoord op al je vragen zodat jij al je apparaten weer met plezier kan gebruiken. Je kan zelfs de volgende keer het probleem zelf oplossen.
€10,- per kwartier

Computerhulp op afstand

Vertel waar we je mee kunnen helpen en binnen 24 uur staat er een afspraak ingepland om je te helpen.

Super service, heeft mij heel erg goed met mijn problemen geholpen. Zeker een aanrader.

Bas de Groot

Ik ben zo ontzettend blij dat ik Alec heb gebeld voor het oplossen van mijn computerprobleem. Alec heeft ervoor gezorgd dat mijn laptop weer snel is. Het is een prettige man die snel en correct helpt.

Job

Alec, je hebt mij super goed geholpen met mijn computerproblemen

Thom Vlaar

Klaar voor de start?

No Cure, No Pay

Het komt bijna nooit voor, maar mocht het nou echt niet lukken om het probleem op te lossen, dan betaal je helemaal niets.