Computerhulp

Heb jij problemen met je computer, laptop, tablet of e-mail? Geen zorgen, er is altijd een oplossing! Wij helpen je bij alle problemen. We komen bij je langs om je persoonlijk te kunnen helpen. Maak een afspraak en alle problemen worden opgelost.

Weer werkende apparaten

Snel een afspraak zodat je snel aan de slag kan
Ook hulp in de avond en in het weekend
Vaak binnen 1 uur een oplossing
No Cure, No Pay

Wij helpen bij deze problemen

Hulp bij Apple apparaten

Back-up maken
iTunes instellen
iCloud instellen
Virus verwijderen
Opschonen en sneller maken van apparaten

Hulp bij Windows computers

Virus verwijderen
Back-up maken
Windows installeren
Computer reparatie
Opschonen en sneller maken van computer

Hulp bij overige apparaten

E-mail
WiFi en internet
Veilig internetten
Sneller internet krijgen
Hulp bij overige apparaten

Voor alle andere problemen maak je ook een afspraak.

Dit zeggen anderen over computerhulp

“Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec”

Jan-Peter Hofstee

We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg. Mijn computer werkt weer perfect.

Willem van Aggele

8 jaar ervaring

9,3/10 klanttevredenheid

97% van de problemen opgelost

Maak een afspraak voor computerhulp

TechDokter biedt de meest complete oplossing die je tegen zult komen voor computerhulp. De meeste problemen worden binnen 1 uur opgelost zodat jij weer snel aan de slag kan. Lukt het echt niet om het probleem op te lossen? Dan betaal je niets. Een afspraak maak je tijdens de flexibele openingstijden. Ook in het weekend en in de avonden kun je worden geholpen.

Contact opnemen?

0617007447
0617007447
info@techdokter.nl

Direct contact opnemen

“Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mij ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is. Hierdoor zijn nu al mijn problemen opgelost. Ik zou TechDokter een 9/10 geven.”

Gert Hamming

“Ik had verschillende problemen met mijn computer. Na de komst van deze specialist kan ik mijn computer zonder problemen gebruiken. Ik waardeer dat er begrip was voor mijn probleem en dat alles duidelijk en efficiënt is.”

Klant uit Naarden

“De reden dat ik met TechDokter contact heb opgenomen is omdat mijn man veel dingen niet meer kon vinden. Dankzij TechDokter is alles goed geregeld en is alles weer vindbaar. Alles is snel en goed opgelost.”

Carla van Roomen

“Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.”

John Muller

“Ik had een aantal problemen met mijn computer (zoals een virus). Door deze specialist ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. Ik kreeg een snelle reactie, goede service en ik werd vriendelijk geholpen.”

S. Minke

“Ik zocht hulp bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter heeft mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.”

Elisabeth Pels Rijcken

Veelgestelde vragen

Is computerhulp aan huis nog mogelijk i.v.m. de corona maatregelen?
Ja, je kan gewoon bij TechDokter terecht voor computerhulp aan huis. Natuurlijk op gepaste afstand en in overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid.
Wat is de werkwijze van TechDokter?

Zodra jij een probleem of een vraag hebt over een digitaal apparaat is TechDokter er voor je. Je kan vrijblijvend contact opnemen of direct via de website een afspraak inplannen.

Op de de afgesproken dag komen we je helpen bij al je vragen en problemen. Dit gaat stap-voor-stap en volledig in je eigen tempo voor het geval er uitleg nodig is. Meestal wordt een probleem binnen 1 uur opgelost.

Lukt het echt niet om het probleem op te lossen, dan betaal je niets. Dat is wel zo eerlijk.

Hoe kan ik betalen?

Zodra je goed bent geholpen ontvang je per mail en SMS een betaallink. Via de betaallink kun je met jouw favoriete betaalmethode zoals iDeal of creditcard betalen. Ter bevestiging vind je ook nog een factuur in de mail.

Hoe kom ik in contact met TechDokter?

Om contact op te nemen kun je altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen. Bellen of een WhatsApp bericht sturen kan naar 0617007447. Mailen kan naar info@techdokter.nl.

De telefoon kan niet altijd worden opgenomen. In dat geval wordt je dezelfde dag nog teruggebeld of je kan direct een WhatsApp bericht of mail sturen.

Kan ik zakelijke hulp krijgen?

Ja, er is ook computerhulp mogelijk voor zakelijke klanten. De tarieven blijven hierbij hetzelfde. Aan het einde van de afspraak krijg je een factuur met de bedrijfsnaam en de BTW erop vermeld.

Wat zijn de kosten?

Per kwartier betaal je €10,- (inclusief BTW). Per afspraak is er een minimale afname van 30 minuten. Voor een afspraak betaal je geen voorrijkosten en zijn er ook geen toeslagen in het weekend of de avond.

Tarieven

Eerste 30 minuten

€20,-

Geen voorrijkosten
Snel een afspraak
No Cure, No Pay

Ieder kwartier daarna

€10,-

Geen voorrijkosten
Snel een afspraak
No Cure, No Pay

8 jaar ervaring

9,3/10 klanttevredenheid

97% van de problemen opgelost

Pin It on Pinterest