Problemen met je apparaten thuis?

Al jouw apparaten thuis weer werkend zonder veel gedoe!

Snelle oplossing

Razendsnelle hulp zodat jij aan de slag kan

Alles werkt

We gaan niet weg voordat alles helemaal werkt

Duidelijkheid

Altijd duidelijke communicatie zodat jij weet waar je aan toe bent

Heb jij ook computerproblemen?

Het leven wordt steeds digitaler en in de huidige tijd kun je niet meer zonder deze apparaten. Dat al deze apparaten goed werken is dus geen overbodige luxe. Maar wat doe je als je er niet uit komt of problemen ervaart met één van deze apparaten?

Mijn naam is Alec van Gerwen en al jaren help ik mensen al hun digitale apparaten thuis. Dat betekent dus dat zij zich nooit zorgen hoeven te maken om hun apparaten.

Ik specialiseer me al jaren in het verlenen van de beste service voor mensen die computerhulp nodig hebben. Ik help jou ook graag zodat jij niet zelf hoef te puzzelen. Ik ontzorg je volledig!

Gebruik je apparaten zonder zorgen

De apparaten bij jou thuis zijn gebruiksvoorwerpen. Het kan dus zijn dat je soms vragen hebt over een apparaat of dat je er problemen mee ervaart.

Ik help je graag met de volledige ontzorging zodat jij zonder problemen de apparaten bij jou thuis kan gebruiken. 

Dankzij de vaste prijzen weet je waar jij aan toe bent. Dus wil jij thuis je apparaten gebruiken zonder problemen? Dan is computerhulp aan huis een verstandige keuze.

Snel geholpen
Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.
Jan-Peter Hofstee
Alles opgelost!
We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.
Nicolette van Gorp
Ik geef een 9/10
Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mij ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is. Hierdoor zijn nu al mijn problemen opgelost.
Gert Hamming

Ontdek waar wij jou bij kunnen helpen

  

Computer en laptop

Krijg hulp bij alle vragen en problemen die te maken hebben met jouw laptop of computer.

Netwerk en WiFi

Problemen met het netwerk? We zorgen dat alles weer helemaal goed werkt samen met al je andere apparaten.

Printer en scanner

Printer aansluiten? Of problemen met je printer? Er komt een oplossing zodat jij weer vanaf ieder apparaat print.

E-mail

E-mail instellen of ervaar je problemen? We zorgen voor een oplossing zodat jij niets mist.

Dataherstel en back-up

Per ongeluk iets verwijdert of wil je een back-up? Wij zorgen goed voor jouw data zodat dit veilig staat opgeslagen.

Telefoon en tablet

Problemen of vragen over je telefoon of tablet? Wij zorgen dat alles weer goed werkt.

Televisie en radio

Nieuwe tv, tv accessoire of problemen met je tv of radio? Wij zorgen dat jij weer tv kan kijken.

Smart home

Het installeren van smart home producten, audiosystemen en het oplossen van problemen.

Les en uitleg

Wil jij les of uitleg over een apparaat? We zorgen dat alles helemaal duidelijk voor je is

Computerhulp aan huis

  • Vaste prijzen
  • Geen voorrijkosten
  • No Cure, No Pay
  • Ook hulp in de avond en het weekend


Profiteren van 8 jaar ervaring in computerhulp? Klik op de knop hieronder en ontdek de prijzen en diensten!

Geen problemen meer
Ik had verschillende problemen met mijn computer. Na de komst van deze specialist kan ik mijn computer zonder problemen gebruiken. Ik waardeer dat er begrip was voor mijn probleem en dat alles duidelijk en efficiënt is.
Klant uit Naarden
Alles geregeld!
De reden dat ik met TechDokter contact heb opgenomen is omdat mijn man veel dingen niet meer kon vinden. Dankzij TechDokter is alles goed geregeld en is alles weer vindbaar. Alles is snel en goed opgelost.
Carla van Roomen
Doelgerichte hulp
Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.
John Muller
Goede service!
Ik had een aantal problemen met mijn computer (zoals een virus). Door deze specialist ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. Ik kreeg een snelle reactie, goede service en ik werd vriendelijk geholpen.
S. Minke
Snelle ondersteuning
Ik zocht hulp bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter heeft mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.
Elisabeth Pels Rijcken
Deskundig
Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg. Mijn computer werkt weer perfect.
Willem van Aggele

Krijg direct computerhulp aan huis!

Veelgestelde vragen

IS COMPUTERHULP NOG MOGELIJK I.V.M. CORONA?

Ja, je kan gewoon bij TechDokter terecht voor computerhulp aan huis. Natuurlijk op gepaste afstand en in overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid.


KAN IK ZAKELIJKE HULP KRIJGEN?

Ja, er is ook computerhulp mogelijk voor zakelijke klanten. De tarieven blijven hierbij hetzelfde. Aan het einde van de afspraak krijg je een factuur met de bedrijfsnaam en de BTW erop vermeld.


WAT IS DE WERKWIJZE VAN TECHDOKTER?

Zodra jij een probleem of een vraag hebt over een digitaal apparaat is TechDokter er voor je. Je kan vrijblijvend contact opnemen of direct via de website een afspraak inplannen.

Op de de afgesproken dag komen we je helpen bij al je vragen en problemen. Dit gaat stap-voor-stap en volledig in je eigen tempo voor het geval er uitleg nodig is. Meestal wordt een probleem binnen 1 uur opgelost.

Lukt het echt niet om het probleem op te lossen, dan betaal je niets. Dat is wel zo eerlijk.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor alle diensten die worden aangeboden zijn er vaste prijzen. Deze check je door op bovenstaande knop te klikken. Je betaalt geen voorrijkosten en toeslagen voor in het weekend of de avond.


HOE KAN IK BETALEN?

Zodra je goed bent geholpen ontvang je per mail en SMS een betaallink. Via de betaallink kun je met jouw favoriete betaalmethode zoals iDEAL of creditcard betalen. Ter bevestiging krijg je ook nog een factuur.


HOE NEEM IK CONTACT OP?

Om contact op te nemen kun je altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen. Bellen of een WhatsApp bericht sturen kan naar 0617007447. Mailen kan naar info@techdokter.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down