Telefoonnummer
0617007447
E-mail
info@techdokter.nl

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op! TechDokter is 7 dagen per week beschikbaar. Je kan daarvoor altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.

Contactgegevens

Telefoon: 0617007447
Mail: info@techdokter.nl

Weer werkende apparaten

Snel een afspraak zodat je snel aan de slag kan
Ook hulp in de avond en in het weekend
Vaak binnen 1 uur een oplossing
No Cure, No Pay

Veelgestelde vragen

Is computerhulp aan huis nog mogelijk i.v.m. de corona maatregelen?
Ja, je kan gewoon bij TechDokter terecht voor computerhulp aan huis. Natuurlijk op gepaste afstand en in overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid.
Wat is de werkwijze van TechDokter?

Zodra jij een probleem of een vraag hebt over een digitaal apparaat is TechDokter er voor je. Je kan vrijblijvend contact opnemen of direct via de website een afspraak inplannen.

Op de de afgesproken dag komen we je helpen bij al je vragen en problemen. Dit gaat stap-voor-stap en volledig in je eigen tempo voor het geval er uitleg nodig is. Meestal wordt een probleem binnen 1 uur opgelost.

Lukt het echt niet om het probleem op te lossen, dan betaal je niets. Dat is wel zo eerlijk.

Hoe kan ik betalen?

Zodra je goed bent geholpen ontvang je per mail en SMS een betaallink. Via de betaallink kun je met jouw favoriete betaalmethode zoals iDeal of creditcard betalen. Ter bevestiging vind je ook nog een factuur in de mail.

Hoe kom ik in contact met TechDokter?

Om contact op te nemen kun je altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen. Bellen of een WhatsApp bericht sturen kan naar 0617007447. Mailen kan naar info@techdokter.nl.

De telefoon kan niet altijd worden opgenomen. In dat geval wordt je dezelfde dag nog teruggebeld of je kan direct een WhatsApp bericht of mail sturen.

Kan ik zakelijke hulp krijgen?

Ja, er is ook computerhulp mogelijk voor zakelijke klanten. De tarieven blijven hierbij hetzelfde. Aan het einde van de afspraak krijg je een factuur met de bedrijfsnaam en de BTW erop vermeld.

Wat zijn de kosten?

Per kwartier betaal je €10,- (inclusief BTW). Per afspraak is er een minimale afname van 30 minuten. Voor een afspraak betaal je geen voorrijkosten en zijn er ook geen toeslagen in het weekend of de avond.

Mail je vraag