Handleiding activeren van Norton

Je hebt een Norton pakket aangeschaft om al je apparaten goed te beveiligen tegen virussen. En nu? Ik ga je uitleggen hoe je Norton kunt activeren door middel van een stappenplan. Dan kun jij daarna weer veilig het internet op.

Stappenplan

Stap 1: account aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van Norton moet je een account aanmaken. Klik op de link onder deze alinea om een account aan te maken. Heb je al een account? Dan kun je inloggen met je bestaande account.

Klik hier om een Norton account aan te maken

Stap 2: productcode invoeren

Als je een fysieke doos hebt gekocht met de productcode van Norton erin, dan mag je de verpakking openmaken. Hierin staat dan de productcode. Heb je online een Norton pakket aangeschaft? Dan zit de productcode waarschijnlijk in je mail.

Pak de productcode erbij en vul deze in in het aangegeven tekstvak dat je ziet en klik daarna op de pijl om verder te gaan.

Stap 3: software downloaden

Je ziet nu 2 opties. Optie 1 is om Norton te installeren op het apparaat waar je nu op bent ingelogd. Optie 2 is om Norton op een ander apparaat te installeren. Je verstuurt dan een link waarmee de software kan worden gedownload.

Als je voor optie 1 kiest zal de software direct downloaden. Zodra dit is gedownload kun je de software openen. Je zal dan nog een aantal stappen moeten volgen. Na een tijdje zie je het start scherm. De kans is groot dat je dan nog de software die je hebt gedownload moet activeren. Hiervoor klik je helemaal onderaan het scherm van Norton op Activeer nu. Je kan dan inloggen. Zodra dat is gebeurt, werkt alles.

Video

Bekijk onderstaande video waarin alle stappen nog eens worden doorlopen.

Bekijk ook deze blogs

Hoe installeer ik Microsoft Office 365?

Hoe installeer ik Microsoft Office 365?

Heb je net Microsoft Office 365 aangeschaft en wil je aan de slag met de software? Volg dan onderstaande stappen om je software te installeren. Aanmelden Ga naar www.office.com/setup. Heb je al een Microsoft account, Outlook account of Hotmail account, dan kun je...

Lees meer
Hoe kan ik documenten scannen met mijn Windows computer?

Hoe kan ik documenten scannen met mijn Windows computer?

De meeste printers hebben ook de mogelijkheid om te kunnen scannen. Hartstikke handig, maar hoe doe je dat nou? In deze how-to leg ik je uit hoe jij documenten kan scannen. De Microsoft Scan app Het makkelijkst is om gebruik te maken van de Microsoft Scan app. De...

Lees meer
Hoe kan ik het beste thuiswerken?

Hoe kan ik het beste thuiswerken?

Vanwege het coronavirus zijn veel Nederlanders aan het thuiswerken. Maar hoe kun je nou het beste thuiswerken? Ik zet alle tips voor je op een rijtje. 1. Duidelijke communicatie Doordat je elkaar niet meer ziet gaat de communicatie op een hele andere wijze. Het is...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest