Telefoonnummer
0617007447
E-mail
info@techdokter.nl

Handleiding activeren van Norton

Alec van Gerwen
9 januari 2020

Je hebt een Norton pakket aangeschaft om al je apparaten goed te beveiligen tegen virussen. En nu? Ik ga je uitleggen hoe je Norton kunt activeren door middel van een stappenplan. Dan kun jij daarna weer veilig het internet op.

Stappenplan

Stap 1: account aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van Norton moet je een account aanmaken. Klik op de link onder deze alinea om een account aan te maken. Heb je al een account? Dan kun je inloggen met je bestaande account.

Klik hier om een Norton account aan te maken

Stap 2: productcode invoeren

Als je een fysieke doos hebt gekocht met de productcode van Norton erin, dan mag je de verpakking openmaken. Hierin staat dan de productcode. Heb je online een Norton pakket aangeschaft? Dan zit de productcode waarschijnlijk in je mail.

Pak de productcode erbij en vul deze in in het aangegeven tekstvak dat je ziet en klik daarna op de pijl om verder te gaan.

Stap 3: software downloaden

Je ziet nu 2 opties. Optie 1 is om Norton te installeren op het apparaat waar je nu op bent ingelogd. Optie 2 is om Norton op een ander apparaat te installeren. Je verstuurt dan een link waarmee de software kan worden gedownload.

Als je voor optie 1 kiest zal de software direct downloaden. Zodra dit is gedownload kun je de software openen. Je zal dan nog een aantal stappen moeten volgen. Na een tijdje zie je het start scherm. De kans is groot dat je dan nog de software die je hebt gedownload moet activeren. Hiervoor klik je helemaal onderaan het scherm van Norton opĀ Activeer nu. Je kan dan inloggen. Zodra dat is gebeurt, werkt alles.

Video

Bekijk onderstaande video waarin alle stappen nog eens worden doorlopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook