Hoe update ik mijn computer?

Het is belangrijk om je computer up-to-date te houden. Met name voor de beveiliging is dit belangrijk. Uiteraard zorgen updates er ook voor dat je up-to-date blijft met nieuwe functies die worden toegevoegd. Vaak staat er op je computer ingesteld dat er automatisch naar updates wordt gezocht. Wil je toch handmatig checken of er een update beschikbaar is? Check dan onderstaand stappenplan.

Stap 1: naar instellingen

Klik helemaal linksonder op Start en typ vervolgens Update. Klik vervolgens op Naar updates zoeken. Het instellingen scherm opent nu en dan zie je onderstaand scherm.

Stap 2: naar updates zoeken

Klik nu op Naar updates zoeken om je computer naar updates te laten zoeken. Als er beschikbare updates zijn worden deze gelijk geïnstalleerd. Houdt er rekening mee dat je wellicht je computer opnieuw moet opstarten om de update definitief te installeren. Als dit het geval is, dan verschijnt de knop met de tekst Opnieuw opstarten onder de updates. Hier kun je dan op klikken om de computer opnieuw op te starten.

Bekijk ook deze blogs

Hoe installeer ik Microsoft Office 365?

Hoe installeer ik Microsoft Office 365?

Heb je net Microsoft Office 365 aangeschaft en wil je aan de slag met de software? Volg dan onderstaande stappen om je software te installeren. Aanmelden Ga naar www.office.com/setup. Heb je al een Microsoft account, Outlook account of Hotmail account, dan kun je...

Lees meer
Hoe kan ik documenten scannen met mijn Windows computer?

Hoe kan ik documenten scannen met mijn Windows computer?

De meeste printers hebben ook de mogelijkheid om te kunnen scannen. Hartstikke handig, maar hoe doe je dat nou? In deze how-to leg ik je uit hoe jij documenten kan scannen. De Microsoft Scan app Het makkelijkst is om gebruik te maken van de Microsoft Scan app. De...

Lees meer
Hoe kan ik het beste thuiswerken?

Hoe kan ik het beste thuiswerken?

Vanwege het coronavirus zijn veel Nederlanders aan het thuiswerken. Maar hoe kun je nou het beste thuiswerken? Ik zet alle tips voor je op een rijtje. 1. Duidelijke communicatie Doordat je elkaar niet meer ziet gaat de communicatie op een hele andere wijze. Het is...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest