Hulp nodig bij jouw digitale apparaten?

Voor particulieren en bedrijven kan TechDokter jou helpen om al jouw digitale apparaten te installeren en onderhouden.

Computerhulp aan huis

Een specialist bij jou thuis die ervoor zorgt dat al jouw digitale apparaten goed werken. Heb je vragen? Ze worden allemaal beantwoord zodat jij precies weet hoe het zit.

Meer informatie

Computerhulp op afstand

Een specialist neemt telefonisch contact met je op om op afstand je te helpen bij al jouw vragen en problemen. Al jouw digitale apparaten zullen weer perfect werken.

Meer informatie

Wordt een member

Altijd al jouw apparaten in een perfecte staat? Als member bij TechDokter profiteer je van korting en extra expertise zodat je zeker weet dat al je apparaten altijd goed blijven werken.

Meer informatie

Goed werkende apparaten in de huidige tijd zijn onmisbaar

In de huidige tijd kun je niet meer zonder digitale apparaten. Steeds meer apparaten kun je verbinden met het internet. Zorgen dat al jou apparaten thuis goed werken is dus geen overbodige luxe. De ervaring en expertise van TechDokter helpt jou hierbij.

8 jaar ervaring

9,3/10 klanttevredenheid

97% van de problemen opgelost

Recente artikelen over computers

Meer tips en uitleg ontdekken over je computer?

Over TechDokter

TechDokter is opgericht in 2017 door Alec van Gerwen en is dé plek voor om antwoord te krijgen op je vragen en oplossingen voor je computerproblemen. Ons doel is om je zo snel mogelijk te helpen. Dit doen we door middel van computerhulp aan huis, computerhulp op afstand en blogs met informatie. Op deze manier willen we zorgen dat jij elk apparaat in huis zonder problemen kan gebruiken.

“Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.”

Jan-Peter Hofstee

We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg. Mijn computer werkt weer perfect.

Willem van Aggele

Maak je computer snel

De meest gestelde vraag is misschien wel: “hoe maak ik mijn computer sneller?”. Dat leg ik je in mijn gratis e-book uit. Met deze waardevolle tips weet ik 100% zeker dat jij een snellere computer krijgt. Wie wil dat nou niet?

Al meer dan 300 computergebruikers hebben deze tips toegepast. Dankzij de stap-voor-stap uitleg hebben ze nu een snelle computer.

Pin It on Pinterest