Wordt member van TechDokter

Kies voor het meest complete computerpakket van Nederland en gebruik al je digitale apparaten zonder problemen.

De beste hulp voor jou

Door middel van een pakket kun jij profiteren van allerlei voordelen. Dankzij de jaarlijkse gratis APK weet je zeker dat je computer schoon blijft, snel blijft en langer mee gaat. Loop je even vast en heb je een korte vraag? Geen probleem! Stuur een WhatsApp bericht of een e-mail en je krijgt snel antwoord. Heb je computerhulp nodig aan huis of op afstand voor hulp bij je vragen en problemen? Dan krijg je hier maar liefst 20% korting op met je persoonlijke kortingscode.

Dit krijg je als member

Computer APK

Dankzij de jaarlijkse APK is je computer altijd schoon, up-to-date en snel. Tijdens de APK wordt je hele computer gecheckt zodat deze altijd goed werkt.

u

Gratis hulp bij vragen

Heb jij een korte vraag omdat je ergens tegenaan loopt? Je kan makkelijk een mail sturen of een WhatsApp bericht sturen voor snel antwoord op je vragen.

Computerhulp korting

Heb je hulp nodig bij je vragen of problemen? Dan helpen we je graag. Normaal kost deze hulp €10,- per kwartier. Jij krijgt hierop 20% korting.

“Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.”

Jan-Peter Hofstee

We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg. Mijn computer werkt weer perfect.

Willem van Aggele

Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mij ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is. Hierdoor zijn nu al mijn problemen opgelost. Ik zou TechDokter een 9/10 geven.

Gert Hamming

Ik had verschillende problemen met mijn computer. Na de komst van deze specialist kan ik mijn computer zonder problemen gebruiken. Ik waardeer dat er begrip was voor mijn probleem en dat alles duidelijk en efficiënt is.

Klant uit Naarden

De reden dat ik met TechDokter contact heb opgenomen is omdat mijn man veel dingen niet meer kon vinden. Dankzij TechDokter is alles goed geregeld en is alles weer vindbaar. Alles is snel en goed opgelost.

Carla van Roomen

Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.

John Muller

Ik had een aantal problemen met mijn computer (zoals een virus). Door deze specialist ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. Ik kreeg een snelle reactie, goede service en ik werd vriendelijk geholpen.

S minke

Ik zocht hulp bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter heeft mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.

Elisabeth Pels Rijcken

Overtuigd? Start nu!

Pin It on Pinterest