Telefoonnummer
0617007447
E-mail
info@techdokter.nl

Over TechDokter

TechDokter is opgericht in 2017 door Alec van Gerwen en is dé plek om antwoord te krijgen op al jouw vragen over digitale apparaten en hulp te krijgen voor problemen die jij ervaart. Het doel is om je zo snel mogelijk te helpen. Dit doen we door middel van computerhulp aan huis, computerhulp op afstand en blogs met informatie. Op deze manier willen we zorgen dat jij elk apparaat thuis zonder problemen kan gebruiken.

Weer werkende apparaten

Snel een afspraak zodat je snel aan de slag kan
Ook hulp in de avond en in het weekend
Vaak binnen 1 uur een oplossing
No Cure, No Pay

Eigenaar van TechDokter

Ale van Gerwen startte in 2017 met TechDokter om computergebruikers te helpen met het gebruik en het oplossen van problemen. Hiervoor deed Alec dat met name in zijn directe omgeving. Door middel van TechDokter kunnen nu nog meer computergebruikers profiteren van de hulp en kennis. Alec is bezig om elke dag te kijken hoe klanten nog beter kunnen worden geholpen met het gebruik van digitale apparaten. Naast de standaard hulp, is sinds kort het membership een populaire uitbreiding hierop. Elke dag beter worden in het helpen van computergebruikers is het motto.

Waar TechDokter naar streeft
Snel een oplossing voor jouw probleem
Hulp bieden waar jij blij van wordt
Snel antwoord op al jouw vragen
Snelle en deskundige afhandeling

Maak een afspraak voor computerhulp

TechDokter biedt de meest complete oplossing die je tegen zult komen voor computerhulp. De meeste problemen worden binnen 1 uur opgelost zodat jij weer snel aan de slag kan. Lukt het echt niet om het probleem op te lossen? Dan betaal je niets. Een afspraak maak je tijdens de flexibele openingstijden. Ook in het weekend en in de avonden kun je worden geholpen.

Contact opnemen?

0617007447
0617007447
info@techdokter.nl

Direct contact opnemen