Over TechDokter

Computerhulp aan huis waar je blij van wordt!

Alec van Gerwen startte in 2017 met TechDokter om computergebruikers te helpen met het gebruik en het oplossen van problemen. Hiervoor deed Alec dat met name in zijn directe omgeving. Door middel van TechDokter kunnen nu nog meer computergebruikers profiteren van de hulp en kennis. Alec is bezig om elke dag te kijken hoe klanten nog beter kunnen worden geholpen met het gebruik van digitale apparaten. Naast de standaard hulp, is sinds kort het membership een populaire uitbreiding hierop. Elke dag beter worden in het helpen van computergebruikers is het motto.

Dit zeggen anderen over TechDokter

Snel geholpen
Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec.
Jan-Peter Hofstee
Alles opgelost!
We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.
Nicolette van Gorp
Ik geef een 9/10
Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mij ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is. Hierdoor zijn nu al mijn problemen opgelost.
Some person - Company BV
arrow_drop_up arrow_drop_down