Volledige ontzorging?

De afgelopen jaren heb ik talloze problemen opgelost om ervoor te zorgen dat de computer, laptop, tablet of ander apparaat het weer helemaal goed doet. Op basis daarvan heb ik één complete totaaloplossing zodat je optimaal wordt geholpen.

Met gepaste trots presenteer ik: TechDokter+

Dit unieke concept is dé oplossing voor iedereen die wel eens een probleem heeft met zijn computer, laptop, tablet of ander digitaal apparaat. Deze oplossing zorgt voor volledige ontzorging.

“Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec”

Jan-Peter Hofstee

We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg. Mijn computer werkt weer perfect.

Willem van Aggele

“Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.”

John Muller

“Ik had een aantal problemen met mijn computer (zoals een virus). Door deze specialist ben ik weer opgelucht en doet mijn computer het weer prima. Ik kreeg een snelle reactie, goede service en ik werd vriendelijk geholpen.”

S. Minke

“Ik wilde graag hulp omdat ik problemen had met Outlook. Wat mij ontzettend bevalt aan deze dienstverlening is dat er een snelle afwikkeling is. Hierdoor zijn nu al mijn problemen opgelost. Ik zou TechDokter een 9/10 geven.”

Gert Hamming

Dit is wat je krijgt als lid van TechDokter+

Computerhulp aan huis korting

Je krijgt 20% korting op computerhulp aan huis in ’t Gooi en hulp op afstand

Microsoft Office

Toegang tot Word, PowerPoint, Excel en Outlook

Gratis APK (t.w.v. €40,-)

Gratis jaarlijks een back-up maken en je computer laten opschonen zodat deze snel blijft

Hulp via e-mail en WhatsApp

Krijg snelle gratis hulp via e-mail en WhatsApp zodat je direct een oplossing hebt

Antivirus software

Beveilig je computer goed tegen virussen met antivirus software

Automatische backup

1000 GB online opslag voor een automatische backup

“Ik had verschillende problemen met mijn computer. Na de komst van deze specialist kan ik mijn computer zonder problemen gebruiken. Ik waardeer dat er begrip was voor mijn probleem en dat alles duidelijk en efficiënt is.”

Klant uit Naarden

“De reden dat ik met TechDokter contact heb opgenomen is omdat mijn man veel dingen niet meer kon vinden. Dankzij TechDokter is alles goed geregeld en is alles weer vindbaar. Alles is snel en goed opgelost.”

Carla van Roomen

“Ik zocht hulp bij het installeren van mijn iPad Pro. Door TechDokter heeft mijn iPad Pro goed geïnstalleerd. Ik kreeg snelle ondersteuning bij mij thuis voor mijn vraagstukken met betrekking tot mijn digitale middelen.”

Elisabeth Pels Rijcken

Overtuigd? Start direct!

Het premium en ultimate pakket wordt per jaar verlengd omdat de software die wordt gebruikt jaarlijks wordt vernieuwd

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug

Pin It on Pinterest