Computerhulp aan huis in Utrecht

Persoonlijke hulp aan huis voor een vaste prijs

Hulp nodig bij je computer of een ander digitaal apparaat? In Utrecht komt een vakkundige specialist bij je thuis langs om je te helpen bij al je vragen en problemen. Voor computerhulp aan huis in Utrecht betaal je geen voorrijkosten, betaal je alleen als het probleem is opgelost en krijg je ook hulp in de avond en het weekend. Ontdek direct waar wij jou bij kunnen helpen:

Vaste prijzen
No Cure, No Pay
Geen voorrijkosten

Computer

Hulp bij alles dat te maken heeft met je computer en antwoord op al je vragen.

Internet

Het verbeteren van het internet/wifi thuis en het aansluiten van apparatuur.

E-mail

Hulp bij het instellen van e-mail en het oplossen van problemen.

Telefoon

Altijd een werkende telefoon doordat alles goed is ingesteld.

Back-up

Het maken van back-ups en het terugzetten ervan zodat je data veilig is.

Overige apparaten

Het installeren en oplossen van problemen van overige apparaten.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3

“Snel en correct geholpen met een storing op de computer. Betrouwbare man die ons snel geholpen heeft om het boekhoud programma weer draaiende te krijgen. Bedankt voor je hulp Alec”

Jan-Peter Hofstee

We zijn met diverse ICT technische zaken geholpen. We hebben o.a. weer overal WIFI in huis Hij heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en lost echt computerproblemen op.

Nicolette van Gorp

Ik had verschillende problemen met mijn computer en heb contact opgenomen met TechDokter. De snelheid van afhandelen en deskundigheid bevalt me erg. Mijn computer werkt weer perfect.

Willem van Aggele

Over computerhulp in Utrecht

Alec van Gerwen startte in 2017 met TechDokter om computergebruikers te helpen met het gebruik en het oplossen van problemen. Hiervoor deed Alec dat met name in zijn directe omgeving. Door middel van TechDokter kunnen nu nog meer computergebruikers profiteren van de hulp en kennis. Alec is bezig om elke dag te kijken hoe klanten nog beter kunnen worden geholpen met het gebruik van digitale apparaten. Naast de standaard hulp, is sinds kort het membership een populaire uitbreiding hierop. Elke dag beter worden in het helpen van computergebruikers is het motto.

Efficiënt en doelgericht

“Ik heb contact opgenomen omdat ik graag mijn nieuwe modem wilde laten installeren. Door de hulp heb ik weer goedwerkende WiFi en Smart TV. Het meeste dat mij bevalt is dat TechDokter efficiënt en doelgericht is.”

John Muller

Goed werkende apparaten in de huidige tijd zijn onmisbaar

In de huidige tijd kun je niet meer zonder digitale apparaten. Steeds meer apparaten kun je verbinden met het internet. Zorgen dat al jou apparaten thuis goed werken is dus geen overbodige luxe. De ervaring en expertise van TechDokter helpt jou hierbij.

TechDokter is flexibel waardoor je ook in de weekenden en avonden kan worden geholpen. En vaak wordt het probleem al binnen 1 uur opgelost. Lukt het echt niet om het probleem op te lossen? Dan betaal je niets. Maak direct een afspraak zodat je snel weer aan de slag kan.

Pin It on Pinterest