Telefoonnummer
0617007447
E-mail
info@techdokter.nl

Zo voeg je een printer toe op je Apple computer

Alec van Gerwen
13 maart 2020

Wil jij een nieuwe printer toevoegen op je Apple computer? Dat is gelukkig erg eenvoudig! In tegenstelling tot Windows hoeft er geen speciale software te worden geïnstalleerd. Dat scheelt een hoop gedoe. Om een printer toe te kunnen voegen op je Apple computer, dien je de printer wel al volledig te hebben ingesteld. Wanneer je de printer draadloos wil gebruiken, dient deze ook een internet verbinding te hebben. Volg de stappen hieronder en dan kan jij printen op je mac.

Bekabeld printen

Ga je je printer bekabeld aansluiten op je Apple computer? Dan hoef je eigenlij alleen de USB kabel in je computer te stoppen en je bent klaar. Bij het afdrukken kun je de printer selecteren die bekabeld is aangesloten en je kan beginnen met afdrukken.

Draadloos printen

Om draadloos te kunnen printen zul je een aantal stappen moeten volgen om de printer toe te kunnen voegen. Volg onderstaande stappen en dan kun je overal in huis printopdrachten geven.

  • Ga naar de instellingen door helemaal linksboven op het Apple logo te klikken en vervolgens op Systeemvoorkeuren te klikken.
  • Klik nu op de derde rij van boven op Printers en scanners.
  • Klik nu linksonder op het + icoontje.
  • Als je printer goed is verbonden met het internet zal deze gelijk verschijnen.
  • Selecteer de printer en klik rechtsonder op Voeg toe.

Je kan nu gelijk beginnen met printen en je hoeft niets te meer te doen. Mocht het nou niet lukken om te printen, kijk dan of de printer goed is ingesteld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook