Zo voeg je een printer toe op je Apple computer

Wil jij een nieuwe printer toevoegen op je Apple computer? Dat is gelukkig erg eenvoudig! In tegenstelling tot Windows hoeft er geen speciale software te worden geïnstalleerd. Dat scheelt een hoop gedoe. Om een printer toe te kunnen voegen op je Apple computer, dien je de printer wel al volledig te hebben ingesteld. Wanneer je de printer draadloos wil gebruiken, dient deze ook een internet verbinding te hebben. Volg de stappen hieronder en dan kan jij printen op je mac.

Bekabeld printen

Ga je je printer bekabeld aansluiten op je Apple computer? Dan hoef je eigenlij alleen de USB kabel in je computer te stoppen en je bent klaar. Bij het afdrukken kun je de printer selecteren die bekabeld is aangesloten en je kan beginnen met afdrukken.

Draadloos printen

Om draadloos te kunnen printen zul je een aantal stappen moeten volgen om de printer toe te kunnen voegen. Volg onderstaande stappen en dan kun je overal in huis printopdrachten geven.

  • Ga naar de instellingen door helemaal linksboven op het Apple logo te klikken en vervolgens op Systeemvoorkeuren te klikken.
  • Klik nu op de derde rij van boven op Printers en scanners.
  • Klik nu linksonder op het + icoontje.
  • Als je printer goed is verbonden met het internet zal deze gelijk verschijnen.
  • Selecteer de printer en klik rechtsonder op Voeg toe.

Je kan nu gelijk beginnen met printen en je hoeft niets te meer te doen. Mocht het nou niet lukken om te printen, kijk dan of de printer goed is ingesteld.

Bekijk ook deze blogs

Hoe installeer ik Microsoft Office 365?

Hoe installeer ik Microsoft Office 365?

Heb je net Microsoft Office 365 aangeschaft en wil je aan de slag met de software? Volg dan onderstaande stappen om je software te installeren. Aanmelden Ga naar www.office.com/setup. Heb je al een Microsoft account, Outlook account of Hotmail account, dan kun je...

Lees meer
Hoe kan ik documenten scannen met mijn Windows computer?

Hoe kan ik documenten scannen met mijn Windows computer?

De meeste printers hebben ook de mogelijkheid om te kunnen scannen. Hartstikke handig, maar hoe doe je dat nou? In deze how-to leg ik je uit hoe jij documenten kan scannen. De Microsoft Scan app Het makkelijkst is om gebruik te maken van de Microsoft Scan app. De...

Lees meer
Hoe kan ik het beste thuiswerken?

Hoe kan ik het beste thuiswerken?

Vanwege het coronavirus zijn veel Nederlanders aan het thuiswerken. Maar hoe kun je nou het beste thuiswerken? Ik zet alle tips voor je op een rijtje. 1. Duidelijke communicatie Doordat je elkaar niet meer ziet gaat de communicatie op een hele andere wijze. Het is...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest